Es Forn, la nostra història

1899

Inicis

La nostra història començà dia 1 de Juliol de 1899, fa més de 120 anys, es deia Forn de Can Lluc. En Lluc era l’oncle de la nostra padrina Maria. Era un forn molt petit on sols es feia pa i ensaïmades per les poques cases que hi havia al poble i al seu voltant.

1962

Traspàs

Al 1962, en Lluc no volia continuar amb aquest negoci tan esclau, i els seus hereus tampoc agafaren el relleu, per això, va oferir-ho a la nostra padrina Maria i al seu marit Jaume. Ells dos digueren que si sense pensar-ho i pagaren el traspàs per fer-se amb el petit negoci.

Durant 23 anys, ells dos, amb l’ajuda de na Magdalena, germana de na Maria, i tres forners més donaren les primeres passes per convertir Es Forn de Can Lluc amb el que és a dia d’avui, Es Forn des Pla de Na Tesa.

1986

Marca "Es Forn"

El dia 19 de Febrer de 1896, els fills de na Maria i en Jaume, en Miquel Vidal i na Antònia Vidal, juntament amb les seves respectives parelles na Montse Bordoy i en Biel Miralles es posen al cap davant del negoci familiar. Des del primer dia i durant més de 30 anys, han aportat a l’empresa una visió més emprenedora e innovadora, transformant un petit negoci de poble amb una petita industria artesana, capaç de produir i distribuir productes de forn i pastisseria arreu de l’illa. Ells quatre i els treballadors que han format i formen en nostre equip son qui han fet el que és a dia d’avui Es Forn des Pla de Na Tesa i la seva marca “Es Forn”.

2020

Tercera generació

Nosaltres som la tercera generació, en Maties i en Jaume, qui des de l’1 de Gener de 2020 hem agafat el relleu dels nostres pares, tiets i padrins amb un únic objectiu de fer del producte de qualitat la nostra bandera, apostant per un producte artesà i fresc fet amb matèries primeres de qualitat, de proximitat i el màxim de respectuoses amb el medi ambient. Apostem per la tradició però sempre acompanyada de productes d’avantguarda que facin que aquest negoci centenari continuï sent atractiu per les noves generacions.