Política d’enviaments

Feim enviaments a Mallorca amb la garantia de la seguretat, cobertura i qualitat en el servei, perquè la seva comanda li arribi en bonas condicions. Per favor, li recomanam que tengui en consideració realitzar les comandes amb 48 hores d’antelació, ja que aquest és el nostre període d’entrega.

Període d’entrega

Entregam les comandes transcorregudes 48 hores hàbils. És importat tenir en consideració que:

  • Només les comandes que es fan abans de les 18:00 hores compten per al mateix dia; tota comanda que es realitzi després de les 18:00 hores es comptarà per al seu temps d’entrega oficial des del dia següent.
  • L’horari d’entrega de les comandes és de 7:30 hores a 14:00 hores.
  • En cas que en el moment de l’entrega el comprador estigui absent s’intentarà contactar amb ell per telèfon quan el repartidor arribi al seu domicili. Si no hi ha ningú i no contesta es retorna la comanda a la nostra tenda per ser recollida fins a les 14:00 hores. Si no es recull abans de les 14:00 hores es carregarà el 100% de la comanda i no podrà ser reclamada el dia següent ja que feim feina sempre amb productes frescs del dia.

Despeses d’enviament

  • Els enviaments a Palma i Marratxí tendran un cost de 4,95€. Si l’import de la compra és igual o superior a 50€ l’enviament és gratuït.
  • Els enviaments a la resta de Mallorca tendran un cost de 12,50€. Si l’import de la compra és igual o superior a 60€ l’enviament és gratuït.

Recollida a la tenda

Vostè pot recollir la seva comanda a la tenda si ho desitja. Per a això haurà de passar a cercar-la a la nostra tenda en l’horari comprès entre les 6:30 hores i les 14:00 hores i aportar el comprovant del número de comanda i el nom de qui la va realitzar.

Preguntes i inquietuds

  • No he rebut la meva comanda. Què puc fer? Si no has rebut la teva comanda en el termini estipulat et demanam que per favor et posis en contacte amb nosaltres de les següents maneres:
    • Telefonant al número 971 600 179. El nostre horari d’atenció és de 6:30 a 14:00 hores.
  • Vull canviar l’adreça d’entrega o realitzar modificacions a la meva comanda: No s’accepten modificacions en la comanda una vegada hagi estat confirmada.